Muri Enikő: „Öröm Nektek énekelni
Kultúra

Muri Enikő: „Öröm Nektek énekelni"

Muri Enikőt évekkel ezelőtt az X-faktorban ismerhettük meg, az elmúlt hónapokban pedig a Sztárban Sztár című zenés műsorban csillogtatta meg tehetségét. Szombaton este a halasi közönséget is elvarázsolta hangjával, a publikum pedig közös énekléssel (sőt volt, aki tánccal is) hálálta meg a remek prodikciót.

 
A szombati adventi programok Muri Enikő koncertjével zárultak a Bethlen Gábor téren. Hatalmas tömeg gyűlt össze, hogy élőben láthassák és hallhassák a népszerű énekesnőt.
muri02
Enikő igen vegyes repertoárral érkezett városunkba. A koncerten felcsendültek legismertebb dalai, de énekelt például az Anna and the Barbies zenekartól is, és a karácsonyi slágerek sem maradhattak ki a sorból.
muri03
A közönséget már az első pillanatokban sikerült elkápráztatnia, és úgy látszott ő maga is élvezi, hogy Kiskunhalason állhat színpadra. Ezt bizonyítandó, még egy élő videobejelentkezést is indított Facebook oldalán.
muri04
A koncert végén nagy meglepetés érte Enikőt, akihez ellátogatott a kiskunhalasi Mikulás. Nem érkezett üres kézzel, zsákjából egy mézeskaláccsal és egyéb édességekkel megtömött csomagot vett elő, amit kimondottan az énekesnőnek szánt.
muri05
Muri Enikő ezt követően még sokáig rajongói körében maradt, hiszen közel 30 percen keresztül készültek a közös fotók a színpad előtt. Jövő héten újabb sztárok látogatnak el Halas főterére. Pénteken Peter Srámek, szombaton pedig Szűcs Judit áll színpadra az adventi vásárban.
muri06
Szöveg: Szőri Attila
Fotó: Pál László