(►) Dávid az Aréna színpadán
Kultúra

(►) Dávid az Aréna színpadán

Élete nagy álma teljesült Kis Dávidnak. A Welcome együttes gitárosa ott léphetett fel, tízezer fős közönség előtt, ahol nézőként élvezhette az AC/DC, Slash és a Deep Purple koncertjét. A Palladio Orchestra, vagy ahogy az elmúlt hónapokban megismerhette az ország, 100 gitár-egy színpadon elnevezésű produkció bemutatkozása fergetegesre sikerült, ebben pedig része volt a halasi zenésznek is. 

 
 
 
Fenyő Miklós, Demjén Ferenc, Gloria Gaynor adott koncertet a Papp László Budapest Sportarénában az óév utolsó napjaiban. Színpadra állt és bemutatkozott a közönségnek a Palladio Orchestra, a 100 gitár-egy színpadon elnevezésű produkció premierje is remekül sikerült. Megtelt a hatalmas nézőtér, tízezren nézték meg a különleges koncertet. A gigazenekarban szólistaként kapott helyet Kis Dávid.
A halasi gitáros úgy fogalmazott, abban az arénában játszhatott, nagy közönség előtt, ahol ő korábban nézőként látta az AC/DC, Slash és a Deep Purple fellépését. A Palladio-shownak lesz folytatása is. - Nagy élmény volt telt háznak zenélni és hallgatni az előadás végén a szűnni nem akaró tapsot- fogalmazott a közösségi oldalon a Welcome gitárosa, aki nem nagyon pihent a koncert után mert zenekarával fellépése volt. 
Jáger Levente

Még több cikk

(►) Sose halok meg?

(►) Sose halok meg?