sertesbordaMi mással is lephetnénk meg a ház urát az ebédlőasztalnál, mint egy tartalmas húsétellel? E heti ajánlatommal egyszerűen nem lehet bakot lőni.

Bővebben...

karajItt vannak a hideg napok, nyugodtan előkerülhetnek a családi archívumból a tartalmasabb, kissé koleszterindúsabb ételek. Ezen a héten olyan húsételt készítettem, amely garantáltan a férfiak kedvence lesz minden családnál.

Bővebben...

pekingi01Molnárné Venczel Katalin pedagógusként dolgozik, e mellett azonban a gasztronómia szerelmese, igyekszik a klasszikus hazai ízek mellett egy-egy különleges fogást is a családi étkezőasztalra tenni. Most elküldte olvasóinknak egyik specialitásának, a palacsintába töltött pekingi kacsának a leírását.

Bővebben...

gyumirizsA klasszikus tejberizst bizonyára Önök is számtalanszor elkészítették már odahaza. Ha azonban egy kicsit szeretnének elrugaszkodni a megszokott ízvilágtól, válasszák e heti ajánlatomat, ami még finomabbá varázsolja ezt az édességet.

Bővebben...

husikaMindig nagy öröm számomra, ha az olvasók küldenek egyet kedvenc receptjeik közül. Most még különlegesebb a helyzet, hiszen Tóth Anikó nem Kiskunhalason, hanem Írországban él. Egy olyan étel leírását osztotta meg velem, ami gyakran kerül nála az asztalra.

Bővebben...

malnasHa egy gyümölcsös, könnyed édességre vágyik, ráadásul nem szeretné begyújtani a sütőt, akkor e heti ajánlatom biztosan szimpatikus lesz.

Bővebben...

zoldborsolevesA klasszikus verziót minden háziasszony jól ismeri. De mi a helyzet, ha picit újítani szeretnénk? Erre az esetre itt ez a fantasztikus recept, ami kellőképpen megbolondítja a hagyományos borsóleves fogalmát.

Bővebben...

Sajtos-sonkas rantott cukkiniA cukkini azon növények közé tartozik, melyeket rengeteg módon el lehet készíteni. Én most egy töltött és egyben rántott verziót választottam, ami nálunk nagy sikert aratott, hisz elfogyott az utolsó darabig. Próbálja ki Ön is!

Bővebben...

Lecsos csirkemellBár már szeptember van, egy kicsit visszaidézhetjük a nyarat egy könnyed lecsós étellel. A paradicsom, paprika még elérhető mindenki kiskertjében vagy a piacokon, így nem lehet akadálya, hogy összeüssünk belőlük egy finom ebédet, vacsorát.

Bővebben...

trans 
Get Adobe Flash player

Notice: Undefined index: v in /var/www/modules/mod_vidbox3/mod_vidbox3.php on line 47
Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player
trans 
Get Adobe Flash player

Hírnaptár

Január 2017
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5