Get Adobe Flash player
tokanyosSzerencsére a magyar szakácskönyvek bővelkednek a tartalmas, ízletes ételekben. Ezen a héten egy klasszikust választottam, amit mindenféle modernizálás, változtatás nélkül, eredeti leírás szerint készítettem el. A család reakcióiból ítélve jól döntöttem.

Bővebben...

mezespulykaLegtöbben kalácsokhoz, süteményekhez hasznosítják a mézet, én viszont ezúttal egy húsételt ajánlok olvasóim figyelmébe.

Bővebben...

sertesraguRövid idő alatt, egyszerűen elkészíthető, nem igényel túl nagy konyhai tapasztalatot. Klasszikus, magyaros ízek és egy kis extra újdonság jellemzi az ízvilágát. Ez nem más, mint Dóra nevű olvasónk egyik specialitása.

Bővebben...

sertesbordaMi mással is lephetnénk meg a ház urát az ebédlőasztalnál, mint egy tartalmas húsétellel? E heti ajánlatommal egyszerűen nem lehet bakot lőni.

Bővebben...

karajItt vannak a hideg napok, nyugodtan előkerülhetnek a családi archívumból a tartalmasabb, kissé koleszterindúsabb ételek. Ezen a héten olyan húsételt készítettem, amely garantáltan a férfiak kedvence lesz minden családnál.

Bővebben...

pekingi01Molnárné Venczel Katalin pedagógusként dolgozik, e mellett azonban a gasztronómia szerelmese, igyekszik a klasszikus hazai ízek mellett egy-egy különleges fogást is a családi étkezőasztalra tenni. Most elküldte olvasóinknak egyik specialitásának, a palacsintába töltött pekingi kacsának a leírását.

Bővebben...

gyumirizsA klasszikus tejberizst bizonyára Önök is számtalanszor elkészítették már odahaza. Ha azonban egy kicsit szeretnének elrugaszkodni a megszokott ízvilágtól, válasszák e heti ajánlatomat, ami még finomabbá varázsolja ezt az édességet.

Bővebben...

husikaMindig nagy öröm számomra, ha az olvasók küldenek egyet kedvenc receptjeik közül. Most még különlegesebb a helyzet, hiszen Tóth Anikó nem Kiskunhalason, hanem Írországban él. Egy olyan étel leírását osztotta meg velem, ami gyakran kerül nála az asztalra.

Bővebben...

malnasHa egy gyümölcsös, könnyed édességre vágyik, ráadásul nem szeretné begyújtani a sütőt, akkor e heti ajánlatom biztosan szimpatikus lesz.

Bővebben...

trans 
Get Adobe Flash player

Notice: Undefined index: v in /var/www/modules/mod_vidbox3/mod_vidbox3.php on line 47
Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player

Hírnaptár

Február 2017
H K Sz Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5