husikaMindig nagy öröm számomra, ha az olvasók küldenek egyet kedvenc receptjeik közül. Most még különlegesebb a helyzet, hiszen Tóth Anikó nem Kiskunhalason, hanem Írországban él. Egy olyan étel leírását osztotta meg velem, ami gyakran kerül nála az asztalra.

 

Hozzávalók: malachús, só, bors, szalonna, bacon, hagyma, zöldpaprika paradicsom, savanyú uborka, konzervbab, tarhonya, burgonya

Elkészítés: A malachúst vékony szeletekre szelem, és sóval, borssal ízesítem. Lábasban fedő alatt puhára párolom, némi zsiradékon, apródonként kicsi víz hozzáadásával. Amikor megpuhult, melegen tartom a tálalásig. Eközben egy magas falú serpenyőben fehér szalonnát lepirítok, majd hozzáadok bacon szalonnát, karikára vágott hagymát, paradicsomot, paprikát. Sóval, borssal ízesítem, majd kicsi sülés után hozzáadom a karikára vágott savanyú uborkát és a konzerv vörös babot. Készre sütöm. Tarhonyát pirítok és puhára főzöm, valamint apró szemű krumplit héjában puhára főzöm, és forró zsiradékban héjastól pirosra sütöm. Azután már csak a tálalás marad hátra és a laktató étel elfogyasztása.

Válasszon Ön is egyet kedvenc ételei közül, küldje el a receptjét, valamint egy fotót a megtálalt finomságról, én pedig megmutatom weblapunk olvasóinak!

Rita asszony

trans 
Get Adobe Flash player

Notice: Undefined index: v in /var/www/modules/mod_vidbox3/mod_vidbox3.php on line 47
Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player
trans 
Get Adobe Flash player

Hírnaptár

Január 2017
H K Sz Cs P Sz V
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5