Alen az aranyért motorozik
Sport

Alen az aranyért motorozik

A német IDM fordulókat követően már az Alpok-Adria bajnokságra koncentrál Györfi Alen. A H-Moto Team motorosa Szlovákiában kezdi az idei sorozatot nem titkoltan azzal a céllal, hogy az előző idénybeli ezüstérmet aranyra cserélje. A fiatal versenyző nagyon várja már a rajtot.

 
 
 
A hétvégén még a Nürburgringen, a német IDM bajnokságban versenyzett Györfi Alen, péntektől már Szlovákia a következő állomás, ugyanis elkezdődik az Alpok-Adria bajnokság idei sorozata. A tavalyi ezüstérem után idén nagyobb célokat fogalmazott meg a H-Moto Team és Alen is. - Alig értünk haza Németországból, és már csomagolhatunk is, hiszen kezdődik az Alpok-Adria nemzetközi bajnokság első versenye Szlovákiában. A rövid feltöltődésre szánt idő ellenére nagyon várom már, hogy pályára gurulhassak, nagyon motivált vagyok- fogalmazott a halasi motoros.
Hozzátette:  az időjárási előrejelzés esőt ígér, de reméli, hogy lesznek száraz időszakok is. -Igyekszem ott folytatni, ahol tavaly abbahagytam sőt, igazából jobban is csinálnám - ez lenne a cél! A Szlovákiaringet szeretem, de azért nem nevezném a kedvenc pályámnak. Esőben is versenyeztem már ezen az aszfaltcsíkon, visszaemlékezve a műszaki problémáim és a nem megfelelő beállítások ellenére nem volt rossz az eredmény- mondta Alen.