Halasiak a magyar-portugálon
Sport

Halasiak a magyar-portugálon

Magunk sem gondoltuk volna, hogy ennyire népszerű lesz a felhívásunk, amelyben kértük: küldjenek szurkolók fotókat. Az éjszaka folyamán újabb képeket kaptunk, van, aki Lyonban, a stadionban örökített meg emlékezetes pillanatot, van olyan, aki a barátaival közös drukkolásáról kattintott. Rég volt ilyen fociláz az országban és Halason, ahogy hallottuk, több helyi vendéglátóhelyen is telt ház volt a mérkőzés alatt. És még nincs vége...

 
 
 
Újra csodát tett a magyar válogatott. A világklasszis portugálok ellen háromszor is vezettünk, végül 3-3-as döntetlen lett a vége, ezzel csoportelsőként jutottunk tovább. A feledhetetlen kilencven perc alatt kattogtak a fényképezők és a mobilok is, számtalan fotó készült. Néhány halasi drukker még a Lyonból, a stadionból küldött fotókat. Buczó Csanád, Fejes Ferenc, köszönjük!
Vincze István és barátai is együtt szurkoltak, örültek a magyar sikernek. Ők a helyszínen látták az osztrákok elleni meccset, de hazaérkezésük után, ahogy azt az elmúlt években is tették, a fontos mérkőzéseket közösen nézték. Most is így volt, ekkor készült a fotó, köszönjük!
Megteltek a halasi vendéglátóhelyek is. A nemrégiben, a városháza udvarán is oskan szorítottak a válogatottunknak. Vasárnap 21 órakor Belgium lesz az ellenfél. A szurkolás folytatódik: hajrá, magyarok!