Franciaországban versenyeznek a Szitakötők
Sport

Franciaországban versenyeznek a Szitakötők

Megérkeztek a franciaországi Gyorstollas Európa-bajnokság helyszínére a KB Autoteam SE Szitakötők Gyorstollas Szakosztályának tagjai. A három halasi versenyző a mai napon próbálta kipihenni az  utazás fáradalmait, szemügyre vették a verseny helyszínét, és gyakoroltak is kicsit a csütörtöki megméretésre.

Nem kevesebb, mint 2200 kilométert kellett végigautóznia Igás Andornak, Versegi Viktornak és Versegi Eriknek, a kiskunhalasi KB Autoteam SE Szitakötők Gyorstollas Szakosztály három versenyzőjének. Korábbi teljesítményükkel kiérdemelték, hogy ott legyenek a napokban zajló Gyorstollas Európa-bajnokságon.

tollasos06

A halasi sportolók holnap lépnek pályára először Gouesnouban. Információink szerint francia, német és svájci ellenfelekkel kell majd megmérkőzniük az első körben.

tollasos03

- Hosszú volt az utazás, nagyon elfáradtunk. A határon is várakoznunk kellett és az autópályákon sem tudtunk az előre eltervezett tempóban haladni. A tegnap esti óceánnézés hatalmas élmény volt, hiszen 23:20-kor még világos volt. Ma a bejártuk a verseny helyszínét, edzettünk és félkészültünk a holnapi nagy versenyre – mondta el kérdésünkre Igás Andor, a halasi klub vezetője.

tollasos04

Természetesen az eredményekről beszámolunk majd weboldalunkon.

Szöveg: Szőri Attila