A megyei örökrangadó
Sport

A megyei örökrangadó

Megyei örökrangadót játszanak szombaton délután 16 órától a Bundzsák Dezső Sportközpontban. A Faddikorr-Kiskunhalasi FC a Soltvadkertet fogadja, amely ebben a szezonban rosszul kezdett, de a legutóbbi három meccsét megnyerte. A tabellán is „szomszéd" helyeket foglal el a két egyesület, a halasiak is jó szériát fogtak ki az elmúlt fordulókban, minden adott egy jó, izgalmas meccsre.

 
 
 
Akármilyen helyen áll a két érintett csapat a bajnoki tabellán, lehet mélyben, vagy magasban, a Kiskunhalas - Soltvadkert mérkőzésre a sérültek felépülnek, a rossz formában lévő játékosok pedig megjavulnak. A megyei örökrangadóra idén csak hat fordulót kellett várni. Jó meccsre van kilátás, mert a vadkertiek az utolsó három meccsüket hozták, ezzel eggyel több pontjuk van, mint a Faddikor-Kiskunhalasi FC-nek. Íme a bajnoki tabella!
A két csapat négy legutóbbi meccséből hármat a KFC nyert, idén tavasszal idegenben 5-1-re győztek a halasiak. Két évet kell visszalapozni az emlékkönyvekbe, hogy vadkerti sikert találjunk, 2014. október 4-én 3-0-ra ütötte ki a mieinket a Soltvadkert. Érdekesség, hogy azon a meccsen Gillich Balázs és Szamosi Péter is az ellenfelet erősítette, ők most már a KFC játékosai. A megyei örökrangadó 16 órakor kezdődik a Bundzsák Dezső Sportközpontban, a mérkőzés Kiss Anikó Tünde vezeti majd.
Jáger Levente