Elismerték az elért eredményeket
Sport

Elismerték az elért eredményeket

Az utóbbi időszak legkiemelkedőbb teljesítményeit nyújtó halasi sportolókat köszöntött ma délután a Polgármesteri Hivatal dísztermében a polgármester és a két alpolgármester. A városvezetők a rövid élménybeszámolókat követően egy-egy apró ajándékkal lepték meg a jelenlévőket.

 
Szenior úszók, asztaliteniszezők, horgászok, ifjú tornásztehetségek, birkózók és a tűzoltósport jeles képviselői kaptak meghívást ma délutánra Fülöp Róbert polgármestertől, valamint Farkas Dániel és Szűcs Csaba alpolgármesterektől.
sportolok02
Egy közös volt bennük. Az utóbbi hetekben, hónapokban kiváló eredményt értek el egy-egy hazai vagy külföldi sporteseményen. Ezekről a versenyekről, a felkészülésről és a további tervekről meséltek a városvezetőknek.
sportolok03
A beszámolók végén a politikusok mindenkinek gratuláltak és Kiskunhalashoz kötődő ajándéktárgyakat adtak át valamennyi jelenlévőnek. Mint mondták, szerencsére hétről-hétre újabb kiváló eredményekkel gazdagodnak a halasi sportolók, így halamrosan újabb, hasonló rendezvényt terveznek.
sporotlok04
Szöveg-fotó: Szőri Attila