Négyest adtunk az Akasztónak
Sport

Négyest adtunk az Akasztónak

Negyed óra alatt 4 gólt is szerzett az Akasztó a Bundzsák Dezső Sportközpontban a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi nyitányán. Ennek némi szépséghibája az, hogy az egyiket Márkus Norbert a saját csapatának fejelte. Fordulatos meccset játszott a Faddikorr-KFC és a vendégcsapat, gólokban sem volt hiány, a nap is kisütött, és ami a halasiak számára a legfontosabb, győzelemmel mutatkozott be az új edző, Marinko Stetakovic.

 
 
Szép számú akasztói drukker látogatott el a Bundzsák Dezső Sportközpontba, a megyei bajnokság tavaszi nyitányára. A halasiak sem hagyták cserben csapatukat, és a szurkolókat erősítették a Faddikorr-KFC sérültjei, eltiltottjai is. Marinko Stetakovic, a hazaiak új vezetőedzője kissé feszültnek tűnt a kezdés előtt, de mint megtudtuk tőle, egyértelműen csak a győzelem volt az elfogadható eredmény az Akasztó ellen.
A napsütéses időben, de azért óvatosságra és meleg öltözködésre intő hőmérséklet mellett kezdtek a csapatok. A legszembetűnőbb a vendégkapus bizonytalansága volt, így nem sokkal a kezdés után kis híján halasi gólt ünnepelhettünk. Erre azonban éppen 20 percet kellett várni, ekkor Gomes Mesa Daniel talált be. Újabb 17 perc kellett a következő gólig, akkor Brindza Tamás lőtt az akasztói kapuba. Levegőben lógott az újabb halasi találat, ám némi hideg zuhanyt jelentett az, ahogy Juhász Tamás középről megszerezte a vendégek szépítő gólját. A félidei eredményt Márkus Norbert szép fejese állította be, igaz ennek leginkább a hazaiak örültek, merthogy a vendégek 17-ese a saját kapujába bólintott.
A szünet után még két akasztói gólt láthattunk az első 13 percben. Mintha a mieink az öltözőben ragadtak volna, az ellenfél pörgött és a szél támogatását kihasználva kiegyenlített az 53. percre. Nekünk is volt két százas ziccerünk, de mindkettő kimaradt. A 65. percben viszont Brindza Tamás már nem hibázott, ezzel ki is alakult a végeredmény, maradt még ezután két sárga lap, néhány számon kérhető játékvezetői ítélet. Az eredmény már nem változott, Stetakovic Marink győztes meccsel debütált. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Akasztó 4-3 (3-1). Érdemes lesz megnézni az összefoglalót kedden este, a Sportmagazinban.
Jáger Levente (galéria)