Get Adobe Flash player
Európai és nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben egy iraki férfi ellen, akit Kiskunhalason fogtak el. Kiderült, hogy a külföldi még tavaly novemberben megerőszakolt egy 13 éves kislányt Hamburgban. Az irakira a Kiskunhalasi Őrzött Befogadó Központban találtak rá, ahová azért került be, mert személyazonossága tisztázatlan volt.

Bővebben...

Kerékpárost ütött el egy autó Kiskunhalas és Zsana között, a 68 éves halasi nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A helyszínelés elején még teljes útzár volt, fél kilenc előtt viszont félpályán megindulhatott a forgalom. Úgy tudjuk, hogy a biciklis nem használt világítást és láthatósági mellény sem volt rajta. A körülményeket még vizsgálják.

Bővebben...

Egy 29 éves férfi halt meg szerdán délután Jánoshalmán. Kiderült, hogy emberölés történt, ezért a megyei főkapitányság szakemberei helyszíneltek. A rendőrség tájékoztatása szerint a saját apja ölte meg a fiatalembert, már őrizetbe is került. Érdekesség, hogy egy évvel ezelőtt éppen a mostani gyilkos került kórházba, mert mellkason szúrta őt egy másik családtagja.

Bővebben...

Egy könnyebb sérültje volt annak a karambolnak, amely Kiskunhalas határában történt, az 53-as főút és a Kunfehértó felé vezető szakasz kereszteződésében. A Suzuki és Volvo balesetének oka az elsőbbségadás elmulasztása volt. A helyszínre riasztották a halasi tűzoltókat is.

Bővebben...

Nem fizette be a bírságot, ezért körözte a halasi kapitányság azt a jánoshalmi férfit, akit vasárnap este állítottak elő. R. Ferencnek most le kell töltenie az e miatt kiszabott büntetését - tudatta a megyei főkapitányság sajtószolgálata.

Bővebben...

Még körülbelül egy hónapig nem vezethetett volna egy teherautó sofőr, akit csütörtökön délután igazoltattak a halasi rendőrök. A jármű vezetőjének nem volt jogosítványa, mert azt korábban bevonták.

Bővebben...

Egy Ford nem adott elsőbbséget a szabályosan közlekedő Toyotának, az ütközés után a Toyota továbbsodródott és még két járműnek nekicsapódott. Az anyagi kár jelentős, de szerencsére senki sem sérült meg abban a balesetben, amely fél négy körül történt a Fazekas és a Kölcsey utca kereszteződésében.

Bővebben...

pisztolyosÚjabb fordulat a szombat hajnali, sokakat megriasztó hanghatások ügyében. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra időközben bejelentés érkezett, mely akár összefüggésben is állhat a lövésnek vélt hangokkal. Az ügy részleteit jelenleg is vizsgálják és ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást.

Bővebben...

abelvizcAz olvadás, a folyamatos esőzés miatt néhány halasi utcában szükség volt arra, hogy a tűzoltók szivattyúzzanak. Főként olyan helyeken, ahol nincs megoldva a csapadékvíz elvezetése, vagy nincs elvezető árok. A mélyebben fekvő területeken, összegyűlt a víz, ezért a lakók segítséget hívtak. A kertvárosi Levendula utcában évek óta jelenlévő probléma megoldását keresik az ott élők.

Bővebben...

Baleset történt fél hat körül a Köztársaság és a Szász Károly utca kereszteződésében, a halasi városháza előtt. A helyszínen tapasztaltak szerint kisteherautó és kerékpár ütközött, tisztázatlan körülmények között. A mentők a biciklist kórházba szállították.

Bővebben...

trans 
Get Adobe Flash player

Notice: Undefined index: v in /var/www/modules/mod_vidbox3/mod_vidbox3.php on line 47
Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player

Hírnaptár

Február 2017
H K Sz Cs P Sz V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5