Kerékpáros baleset a Mátyás téren
Sziréna

Kerékpáros baleset a Mátyás téren

Ezekben a percekben is vizsgálják a halasi kórházban azt a kerékpárost, akit egy kisbusz ütött el a Mátyás téren. A helyszínen megtudtuk, a baleset oka az elsőbbségadás elmulasztása volt. Érdekesség, hogy a helyszínelés ideje alatt  két autó érintőlegesen ütközött a Gimnázium utcában, egyiknek a tükre bánta ezt.

 
 
 
 
Egy kerékpáros nő sérült meg abban a balesetben, amely nem sokkal tíz óra után történt a Mátyás téren. A biciklis a Hősök Ligete irányából haladt, az autós pedig a Gimnázium utcából érkezett, amikor megtörtént a baj. A helyszínre érkezett mentők ellátták a sérültet, akinek az elsődleges adatok szerint zúzódásai vannak. Jelenleg is a halasi kórház baleseti ambulanciáján vizsgálják.
A pontos körülményeket a halasi rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja, a helyszínen úgy tűnt, az autós elmulasztotta megadni az elsőbbséget a kerékpárosnak.  Érdekesség, hogy a helyszínelés közben, a balesettől néhány méterre két autó érintőlegesen ütközött egymással, egyiknek le is tört a visszapillantó tükre.
Jáger Levente