Ketten sérültek a frontális karambolban
Sziréna

Ketten sérültek a frontális karambolban

Az 53-as számú főúton eddig tisztázatlan körülmények között három személygépkocsi összeütközött tegnap kora este Tompa közelében. A balesetben ketten megsérültek, a helyszínelés miatt éjfél körül oldotta fel a rendőrség a forgalomkorlátozást.

Tompáról tartott Kisszállás felé a Daewo gépkocsi, amikor eddig tisztázatlan okok miatt áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a szemből érkező Forddal, amely az ütközés következtében az út menti árokba hajtott. A Ford mögött érkezett egy Volkswagen is, a sofőr látva az ütközést, lehúzódott az út szélére, de érintőlegesen neki lehorzsolta az úttest közepén megpördülő Daewvo.

kocsik02

Az árokba rohant Fordban egy tompai család utazott két kisgyerekkel, ők és az anyuka nem sérültek meg, a 30 év körüli apának azonban a szemébe fúródott egy üvegszilánk, őt szállították elsőként a mentők a halasi kórházba. A Volkswagen vezetője sem sérült meg, a balesetet okozó Daewot vezető szintén 30 év körüli kisszállási férfi egyedül ült a kocsiban, a bokája sérült meg a balesetben, őt is kórházba vitték a mentők.

kocsik03

A helyszínre érkeztek a rúzsai tűzoltók is, a sérülteket a megérkezésük előtt ki tudták szabadítani a roncsokból, így nekik már csak az összetört autókat kellett áramtalanítani. A rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a baleset helyszínén a főutat, éjfél körül oldották fel a forgalomkorlátozást.

A helyszínen készített fotóinkat IDE kattintva nézhetik meg.

Kép-szöveg: Pozsgai Ákos