Lábát törte az elgázolt motoros
Sziréna

Lábát törte az elgázolt motoros

Személyautó ütött el egy motoros délután öt óra előtt nem sokkal a Szabadkai és az Átlós út kereszteződésében. A Volkswagent vezető hölgy hiába állt meg a STOP táblánál és nézett körbe, mégis elütötte az érkező motorost. A motorkerékpárt vezető férfit a mentők lábtöréssel szállították kórházba.

 

 

Az autó az Átlós úton, az 53-as főút felől érkezett, megállt a Szabadkai úti kereszteződés előtti STOP táblánál, majd kihajtott a védett útra. Ekkor érkezett a motoros a városközpont irányából, aki már nem tudott megállni és nekicsapódott  a gépkocsi oldalának.


A motorkerékpáros férfi olyan szerencsétlenül esett, hogy nyílt lábszárcsont-törést szenvedett, a mentők kórházba szállították. A rendőrség vizsgálja, hogy miért nem vehette észre a gépkocsi vezetője az érkező motorost.

Úgy tudjuk, megerősítette a helyszínelést végző rendőröknek is, hogy az autós megállt a STOP táblánál és csak az után hajtott be a kereszteződésbe. A baleset során sok olaj folyt az útra, ezért a tűzoltókat is a helyszínre kellett hívni, akik megtisztították az aszfaltot.

Kép-szöveg: Pozsgai Ákos