Renault és Ford ütközött az 53-ason
Sziréna

Renault és Ford ütközött az 53-ason

Három könnyű sérültje van annak a balesetnek, amely az 53-as főúton történt, a kisszállási bekötőnél. Egy Ford és egy Renault ütközött össze, a forgalmat rendőrök irányították.

 
 
 
12:18 Figyelmetlenül
Úgy tűnik, hogy a Renault vezetőjének figyelmetlensége miatt következett be a baleset. Egy idős házaspár utazott ebben az autóban, a Fordban egy hercegszántói család egy temetésről tartott hazafelé Balotaszállásról. A mentők a hercegszántói sofőr nagyszüleit és a Renaultban utazó idős hölgyet szállították a halasi kórházba.
Előzmények
Két autó karambolozott nem sokkal 11 óra előtt az 53-as főúton, a kisszállási bekötőnél. Pozsgai Ákos kollégánk helyszíni beszámolója szerint egy Renault a bekötőúról akart kihajtani, ekkor a Kiskunhalas felől érkező Forddal ütközött. A balesethez a mentőket és a rendőrséget riasztották. Megtudtuk, hogy három könnyű sérült van, őket a halasi kórház traumatológiai ambulanciájára szállították. A helyszínelés idején rendőri forgalomirányítás volt, a körülmények és az okok tisztázása a halasi kapitányság közelkedésrendészetének feladata lesz.
Jáger Levente
Fotók: Pozsgai Ákos