Maga alá gyűrte a betonszállító
Sziréna

Maga alá gyűrte a betonszállító

A vasúti átjáró előtt néhány méterre tért át a szemközti sávba a záróvonalat átlépve az a Renault gépkocsi, amelyik frontálisan ütközött a szemből érkező cementszállító kamionnal. A csodával határos módon az éjszakai balesetben senki nem sérült meg, a személyautó azonban totál káros lett.

Baleseti helyszínelés miatt volt félpályás útzár hétfő éjjel az 53-as főúton, a déli városkaputól nem messze. Közvetlen a vasúti átjáró előtt ütközött egymással egy Renault személygépkocsi és egy cementet szállító kamion. Az autó Tompa felé haladt, amikor eddig tisztázatlan okok miatt, közvetlen az átjáró előtt néhány méterre áttért a baloldali sávba és a bal elejével ütközött a szemből érkező kamionnal.

gyurte02

A tehergépjármű szabályosan leszakította a kocsi oldalát, a bal első kerekeit az autó alá gyűrve. A balesetben senki nem sérült meg, a Renault sofőrje is épségben szállt ki az összetört roncsból. A rendőrség vizsgálja, hogy a személyautó miért tért át a szemközti sávba ott, ahol ezt záróvonal is tiltja.

Arra vonatkozóan egyelőre nem merül fel információ, hogy a sofőr alkoholos befolyásoltság alatt vezetett volna, a baleset pontos körülményei még tisztázásra várnak.

Kép-szöveg: Pozsgai Ákos