Motor és autó ütközött a Kossuth utcán
Sziréna

Motor és autó ütközött a Kossuth utcán

Nem lesz egyszerű dolog annak a balesetnek minden körülményét tisztázni, amely nem sokkal este hét óra előtt történt Kiskunhalason, a Kossuth és a Bokréta utca kereszteződésében. A vasútállomás irányába tartó Suzuki motor és a Kuruc vitézek tere felől érkező Skoda ütközött össze, a motoros fiatalember elsődleges adatok szerint súlyosan megsérült. 

 
 
 
 
Súlyos balesethez riasztották a halasi mentőket és rendőröket pénteken kora este. A Kossuth utcán, a vasútállomás felé haladó Suzuki motor ütközött a Kuruc vitézek tere felől érkező Skodával. A jelek szerint nem sokon múlt az, hogy a személyautó átérjen a Bokréta utcába, ugyanis a motor a jobb hátsó kerekének ment neki. A Suzuki vezetője, egy fiatalember elsődleges adatok szerint súlyosan megsérült.
A Skoda sofőrje azt mondta, hogy szétnézett, mielőtt bement a kereszteződésbe, nem látott járművet, ezért elindult Néhány pillanattal később hallotta a csattanást. A motoros haladt védett útvonalon, neki volt elsőbbsége. Úgy tudjuk, valaki látta, hogy egy keréken jött az ütközés előtt. Ennek és az összes többi körülménynek a tisztázása a halasi rendőrkapitányság közlekedésrendészetének feladata, valószínűleg szakértő bevonására is szükség lesz. 
Jáger Levente