Két Mercedes és egy Peugeot ütközött
Sziréna

Két Mercedes és egy Peugeot ütközött

Személyi sérülés nem történt, viszont jelentős anyagi kár keletkezett, amikor három autó ütközött egymással az 53-as főúton, a tázlári bekötő út után Pirtó közelében. A helyszíni információk szerint egy feltehetően figyelmetlen sofőr okozta a balesetet.

 

 

 

 

A főúton még zajló felújítási munkálatok miatt jelzőlámpákkal szakaszosan megállítják a forgalmat, az egyik ilyen várakozó gépkocsisor végén álló német rendszámú Mercedesbe rohant bele hátulról, egy másik, Kiskunhalas felöl érkező magyar rendszámú Mercedes. Az ütközés következtében a német Mercedes neki csapódott az előtte álló Peugeot-nak.


Az ijedtségen kívül nem esett baja a három autó utasainak, viszont tetemes az anyagi kár. Az elöl és hátul is alaposan összetört német Mercedest vezető kiskunhalasi férfi elmondta, hogy a járművet két nappal korábban hozták be Németországból, 2,5 millió forintért vásárolták.

A magyar Mercedest vezető kiskőrösi férfi autójának eleje is csúnyán összetört. A legkisebb kár az elöl álló Peugeot-ban keletkezett, annak a hátsó lökhárítója sérült meg. A rendőrségi helyszínelés miatt mintegy másfél órán keresztül félpályán halad a forgalom Pirtó felé az 53-as főúton.


Kép-szöveg: Pozsgai Ákos