Húszéves lány borult autójával az árokba
Sziréna

Húszéves lány borult autójával az árokba

Az út menti árokba sodródott és felborult egy Volkswagen, miután egy Audival ütközött szombaton késő éjjel az 55-ös főúton a kisszállási bekötőútnál. A felborult autót vezető 20 esztendős tompai hölgy könnyebb sérüléseket szenvedett a vállán és a hátán, a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították. Az Audi utasai nem sérültek meg.

 

Az elsődleges helyszíni információk szerint a Volkswagen Mélykút felöl érkezett a főúton, amikor a kisszállási leágazásnál eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött az Audival. Az ütközés erejétől a Volkswagen az út menti vizes árokba borult. A gépkocsit egy 20 éves tompai hölgy vezette, aki mire a mentők a helyszínre értek, a saját lábán mászott ki a feje tetejére borult járműből.

borul04

A fiatal lány a vállát és a hátát fájlalta, ezért a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították megfigyelésre. Az Audiban utazók közül senki nem sérült meg. Információk szerint a Volkswagen vezetője arról számolt be a helyszínre érkező hozzátartozóinak, hogy tőle jobbról hajtott fel a főútra a fehérszínű Audi, és már nem tudta elkerülni az ütközést.

borul02

A baleset pontos körülményeit a halasi rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt két órán keresztül félpályás útlezárás volt az 55-ös főúton, rendőri irányítás mellett haladt a forgalom. Hajnali 1 órakor szűnt meg a forgalomkorlátozás.

borul03

Kép-szöveg: Pozsgai Ákos