Picasso borult fel a zsanai úton
Sziréna

Picasso borult fel a zsanai úton

Felborult egy Citroen Picasso Kiskunhalas és Zsana között, nem sokkal negyed kettő előtt. Az autó vezetője egy jobbra ívelő kanyar után vesztette el uralmát a jármű felett, amely először letért az útról, majd a tetejére borult. A sofőr nem sérült meg, az autót nem sokkal korábban vásárolta, ez volt az első útja.

 
 
 
Újabb baleset történt. Kiskunhalastól 6 kilométerre egy Citroen Picasso borult fel. Helyszíni információink szerint a jobbra ívelő kanyar után csúszhatott meg az autó, a sofőr azt mondja, nem ment gyorsan. A fiatalember nem sérült meg, mint megtudtuk tőle, a járművet nem sokkal korábban vásárolta, ez volt az első útja.
Magunk is megtapasztaltuk, hogy az aszfalt száraznak tűnik Kiskunhalas és Zsana között, de annál a kanyarnál csúszik. Valószínűleg ez is közrejátszhatott abban, hogy a vezető elvesztette uralmát a Citroen. Néhány nappal korábban ugyanott volt egy másik baleset, erről még most is árulkodnak az út mentén hagyott roncsdarabok. A műszaki mentést a halasi tűzoltók végezték, ők állították kerekeire a járművet. Közlekedjenek óvatosan!
Jáger Levente (GALÉRIA)