Halálos gázolás, keresik a sofőrt

A helyszínen elhunyt egy 50 éves kiskunmajsai gyalogos, akit szombaton éjszaka gázolt el egy ismeretlen autó Harkakötöny és Kiskunmajsa között. A balesetről egy arra járó tett bejelentést a rendőrségnek. A halasi kapitányság közlekedésrendészete segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást és keresi a gázolót.

 
 
Halálos baleset történt szombaton éjjel Harkakötöny és Kiskunhalas között. Hürkecz Zoltán, a megyei főkapitányság sajtóügyeletese arról tájékoztatta a szerkesztőségünket, hogy nem sokkal 23 óra előtt értesítették a rendőrséget, hogy valaki fekszik az 5402-es út mentén, Harkakötöny és Kiskunmajsa között. A kiérkező mentők és rendőrök megállapították, hogy a férfi elhunyt, a rendelkezésre álló adatok szerint egy autó elgázolta és a sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A helyszíni szemlét a halasi kapitányság közlekedésrendészete végezte, teljes útzár mellett. A sajtóügyeletestől kapott tájékoztatása információk szerint a baleset áldozata egy 50 éves kiskunmajsai férfi. A rendőrök nagy erőkkel keresik az ismeretlen gázolót.
Jáger Levente
 

KÖZLEMÉNY

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság kéri, hogy akik látták a balesetet, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek, hívják a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 és 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.