A tompai erdőben keresik az eltűnt 22 éves fiút
Archívum

A tompai erdőben keresik az eltűnt 22 éves fiút

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai speciális keresőcsoportokkal és civilekkel kiegészülve próbáltak megtalálni egy két hete eltűnt 22 éves tompai fiatalembert a település határában lévő erdőben. A Halasmédia végigkövette a ma délelőtti eseményeket...

Az 1991-ben született Kocsis Zsolt 180 cm magas, 70 kg súlyú, vékony testalkatú. Szőke, rövid hajú, kék szemű. Mindkét karját tetoválások borítják. Két héttel ezelőtti eltűnésekor fekete kapucnis felsőt, kék színű dzsekit és nadrágot viselt. Ma délelőtt a keresőcsapat tagjai egy 300 méteres élőláncot alkotva fésülték át a Tompa határában lévő erdőt.

Meg nem erősített információk szerint, azért ezt a területet fésülték át, mert a közelben találták meg az eltűnt férfi kerékpárját. A kutatás során a fák sűrűjében több földalatti nyílásra is rábukkantak a csapat tagjai.

A keresésben részt vettek a környékbeli vadászok is, akik kiválóan ismerik az itteni erdőket. Mint mondják, nem sok esélyt látnak arra, hogy a férfi előkerül. A keresőcsapat bő két és fél órát töltött az erdőben, ám ezalatt nem sikerült az eltűnt személy nyomára bukkanni.

TOVÁBBI RÉSZLETEK A 19 ÓRAKOR KEZDŐDŐ HÍRADÓBAN!

Szöveg-fotó: Szőri Attila

{phocagallery view=category|categoryid=911|limitstart=0|limitcount=0}