Emlékezzünk közösen!
Közélet

Emlékezzünk közösen!

Az Országgyűlés 2012. március 26-án nyilvánította a kuláküldözés idején tönkretett magyar gazdák emléknapjává június 29-ét, Péter-Pál napját, amely a hagyomány szerint a betakarítás kezdete, a parasztság ünnepe. Csütörtökön délután Kiskunhalason is lesz megemlékezés, melyre Önt is szeretettel várja a szervező Halasi Média és Kultúra Nonprofit Kft.
Janka: EB 4. hely váltóban
Sport

Janka: EB 4. hely váltóban

Juhász Jankával a soraiban negyedik helyen zárt a 4x100 méteres női gyorsváltó a Netanya-ban zajló ifjúsági Európa-bajnokságon. A halasi versenyző harmadikként csobbant medencébe és 0:56,66-os idejénél csak ketten úsztak jobbat az akkori ellenfelei közül. Közben kiderült, hogy csütörtökön délelőtt is úszik Janka a 4x100-as mixváltóban.
Az RFC bajnokcsapatát köszöntötték (galériával)
Sport

Az RFC bajnokcsapatát köszöntötték (galériával)

A Kiskunhalasi Szilády RFC történetének legnagyobb sikerét elért csapatot köszöntötték szerdán délután a városházán. Az U11-es korosztály több mint 350 csapat közül nyerte meg az országos futsal bajnokságot úgy, hogy a döntőben az Újpestet győzték le 2-0 arányban. A 2006-os születésű labdarúgók között több olyan is van, aki már akadémiai próbajátékokon vett részt.
Bence fantasztikus csúcsa
Sport

Bence fantasztikus csúcsa

Halász Bence újra legyőzte az olimpiai bajnok Pars Krisztiánt az Ostravaban megrendezett nemzetközi atlétikai versenyen. Az IAAF Hammer Throw Challenge sorozatába tartozó megméretésen Bence majdnem három méterrel dobta túl eddigi csúcsát. A harmadik helyen végzett az erős mezőnyben.
Készül Szandi lemezborítója (galériával)
Kultúra

Készül Szandi lemezborítója (galériával)

Kurcz Szandi tavaly decemberben nyerte meg a VIII. Pont Karaokeverseny döntőjét. A fiatal tehetség akkor többek között egy saját CD elkészítésének lehetőségét nyerte meg, amihez profi lemezborító is készül. Az albumborító fotózása ezekben a napokban zajlik Kiskunhalason, stábunk pedig megleste,  hogyan haladnak a munkálatok.