A birkózóink is elkezdték (galéria)
Sport

A birkózóink is elkezdték (galéria)

Online edzésekkel igyekeztek pótolni az elmaradt foglalkozásokat a Kiskunhalasi Birkózó Klubnál. Amikor erre lehetőség nyílt, az első adandó alkalommal elfoglalták a termüket. Ifjabb Csapi Antal és Csapi Gergő vezetésével közel harmincan vesznek részt az újrainduló edzéseken. 

- Nem volt egyszerű időszak senki számára, a srácok úgy veszem észre, már nagyon várták, hogy újra itt legyünk - fogalmazott Csapi Antal, a Kiskunhalasi Birkózó Klub elnöke, miután az egyesületnél is újraindultak az edzések. Az összes korosztály visszatért, közel harmincan vesznek részt a foglalkozásokon. Jó hangulatban, ugyanakkor fegyelmezetten végzik el a gyermekek a számukra előírt gyakorlatokat. A kellemes időben még futást is beiktattak a programba.

Felhő Viktória és edzője, ifj. Csapi Antal a civil életben is egy párt alkotnak. Az elmúlt két hónapot maximálisan kihasználták arra, hogy a korábbi sérülések után Viki visszanyerje a formáját. Sőt, súlycsoportot vált majd és komoly célokat fogalmazott meg magának. Mivel az olimpiát egy évvel elhalasztották, a zsanai sportoló számára esély nyílt arra, hogy kemény munkával, edzésekkel odaérjen a válogatott keretbe és harcoljon az ötkarikás részvételért.