A kisodródó Audi oldalába csapódott a Peugeot Kunfehértónál (galéria)
Sziréna

A kisodródó Audi oldalába csapódott a Peugeot Kunfehértónál (galéria)

Három sérültje van annak a balesetnek, amely szombaton délután negyed kettő körül történt Kunfehértó közelében. Helyszíni információink szerint a Jánoshalma felől érkező Audi sofőrje előzés közben elvesztette uralmát a járműve felett, a jármű keresztbefordulva az úton sodródott. A Kunfehértó irányából közlekedő Peugeot vezetője nem tudta elkerülni az ütközést és az autó jobb oldalába csapódott. Teljes útzár mellet folyt a műszaki mentés.

Súlyos balesethez riasztották a mentőket, tűzoltókat és a rendőröket szombaton délután negyed kettő körül. A bejelentés két autó ütközéséről szólt Kunfehértó határában, a telefonáló szerint senki sem volt beszorulva a járművekbe. A helyszínen aztán kiderült, hogy egy Audi és egy nyitott tetejű Peugeot karambolozott. Az előbbi járműben kettő utas volt, a másikban csak a sofőr ült. Valamennyien megsérültek, őket a mentők a kiskunhalasi Semmelweis Kórház sürgősségi ambulanciájára szállították. Úgy tudjuk, hogy egyikük állapota súlyos. 

Az esethez riasztották a halasi tűzoltókat is, akik áramtalanították a két autót és segítettek a helyszín biztosításában, a sérültek kiemelésében. A karambol amiatt következett be, hogy a Jánoshalma felől érkező Audi sofőrje több autót előzött, eközben vesztette el uralmát a járműve felett. Az úton keresztbe fordulva sodródott, így a szemből érkező Peuget vezetője nem tudta elkerülni az ütközést és az Audi jobb oldalába csapódott. Mindkét jármű alaposan összetört. A helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes, majd félpályás útzár volt. A karambol körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja.