A második félidő értékelhetetlen volt halasi szempontból (galéria)
Sport

A második félidő értékelhetetlen volt halasi szempontból (galéria)

Hiába vezetett 45 perc játék után 1-0-ra a Faddikorr-Kiskunhalasi FC az Akasztó ellen hazai pályán, a második félidőben nyújtott értékelhetetlen teljesítmény eredménye súlyos vereség lett. A szünet után öt gólt kapott a halasi csapat, hazai pályán. 

A Soltvadkert elleni győzelem után önbizalommal várhatta az Akasztó elleni találkozót a Faddikorr-Kiskunhalasi FC. A Bundzsák Dezső Sportközpont műfüves játéktere körül, a kerítésen kívül azért szépszámú közönség gyűlt össze. Ráadásul az akasztóiak hat meccse nyeretlenek voltak és januárban, felkészülési találkozón a KFC legyőzte ellenfelét. A kezdés után többet birtokolta a labdát a vendégcsapat, de az első kontratámadásból, Fodor Zsombor szép egyéni villanása után megszerezte a vezetést a KFC. A folytatásban is az akasztóaik domináltak, de ekkor még a védelem hárítani tudta a próbálkozásokat. A szünetben Agócs Zoltán edző azt kérte a halasiaktól, hogy próbálják megtartani a labdát. 

A második félidő halasi szempontból értékelhetetlen volt. A mieink pillanatokra tudták csak megtartani a labdát. Ennek pedig súlyos következménye lett. A. 53. percben az egyenlítésnek, az 58., percben más a vezetésnek örülhetett az akasztói kispad. A hazai védelem indiszponált volt és ezt könyörtelenül kihasználta a vendégcsapat. A csereként beálló Font Norbert állította be a végeredményt, a 89. percben Döbrentei Dávid megkapta a második sárga lapját, így tíz emberrel fejezte be a KFC a meccset. Faddikorr-Kiskunhalasi FC - Akasztó 1-5.