(►) Mentőhelikopter az Átlós úton, életveszélyes sérült a balesetben
Sziréna

(►) Mentőhelikopter az Átlós úton, életveszélyes sérült a balesetben

Kiskunhalason nem sokkal 12 óra előtt,  a Tesco előtti körforgalom Átlós úti lehajtója után, mintegy 50 méterre fának csapódott egy bordó  színű Volkswagen Vento típusú személyautó. A baleset három sérültje közül, az egyiket, súlyos életveszélyes állapotban mentőhelikopter szállította el. Az Átlós utat a rendőrség lezárta, a műszaki mentést a tűzoltók végzik.

Valamivel a déli harangszó előtt, mentő, rendőrségi és tűzoltóautók sziréna hangjait hallhatták a Kiskunhalas déli kijáratánál lakók. Nem sokkal a balesethez kiérkező mentőautók közelében, a körforgalom és a vasút közötti területen landoló mentőhelikopter rotorzúgása is felverte a vasárnapi csendet.

Eddig információnk szerint egy Volkswage Vento ütközött a körforgalomból lehajtva az Átlós úton a Dobó utca kereszteződése előtt lévő fának. A balesetben hárman sérültek. Egyiküket súlyos, életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították el 12.15 óra körül.

A fának ütközött személyautó csúnyán összetört, az eleje teljesen begyűrődött, a szélvédője betört. A jármű műszaki mentését a tűzoltók végzik. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Videó: Csóti Gábor