Hárman megsérültek a kórház sarkánál történt karambolban (galéria)
Sziréna

Hárman megsérültek a kórház sarkánál történt karambolban (galéria)

Egy szabályosan közlekedő Suzuki elé kanyarodott egy Volkswagen Passat csütörtökön este Kiskunhalason, a kórház sarkánál. Az ütközés következtében a vétlen járműben ketten, míg a másik autóban egy utas sérült meg, mindhármukat mentő vitte a kórház baleseti ambulanciájára. 

Hárman megsérültek abban a karambolban, amely csütörtökön nem sokkal fél hét előtt történt Kiskunhalason, a dr. Monszpart László utca és a Nagy Szeder utca kereszteződésében. Egy Suzuki haladt a mentőállomás irányából, amikor a kórház sarkánál lévő csomópontban a szemből érkező Volkswagen Passat sofőrje elé kanyarodott és emiatt összeütköztek. A baleset következtében mindkét jármű eleje összetört. A helyszínre riasztott halasi tűzoltók áramtalanították a pórul járt járműveket, közben a mentők az utasokat vizsgálták. 

A Suzukiban utazó férfit és nőt, valamint a VW jobb első ülésén ülő férfit a mentők a közeli kórházba szállították. A helyszínelés és a műszaki mentés idején rendőri irányítás mellett haladt a forgalom. A vétkes jármű sofőrje elismerte a felelősségét. A karambol pontos körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészete vizsgálja. (Ennek a balesetnek nincs köze az új forgalmi rendhez, de többen megjegyezték a helyszínen, még mindig nagy a káosz a kereszteződésben, mert sokan megszokásból közlekednek.)