Ünnepelt a Halasi Tenisz Club
Archívum

Ünnepelt a Halasi Tenisz Club

Rendhagyó kupával, színpadi programokkal, Somló Tamással, tortával és tűzijátékkal köszöntötte 25. születésnapját a Halasi Tenisz Club. A több száz vendég, aki a nap folyamán megfordult az Erzsébet királyné téren azt mondja: megadta a módját az egyik legnagyobb helyi sportegyesület az ünneplésnek.

Ünnepelt tegnap a Halasi Tenisz Club. Éppen 25 esztendővel ezelőtt teremtették meg a mai klub alapjait és akkor kezdődtek az Erzsébet királyné téren (az akkori Sziklai Sándor téren) a pályaépítési munkálatok. Ezeket az időket is felidézte Hámori Imre, Forgács Péter és Zentai László a tegnapi programsorozaton. Franczia Imre elnök és szervezőcsapata kiváló munkát végzett, délelőttől késő éjszakáig mindig történt valami. A gyermekeket ugrálóvár, arcfestés, játszó- és táncház várta, a felnőtteket pedig változatos programok szórakoztatták.

Délelőtt rendhagyó kupára került sor, amelyet a Domján Jenő - Juhász János duó nyert. A nap folyamán több százan fordultak meg a klubházban és környékén, akik láthattak aerobic, harcművészeti, modern tánc, fitnesz és old boys tornabemutatót is. Nagy sikert aratott az egyik legígéretesebb teniszezőnek tartott Domján Tamás és edzőjének, Csányi Szabolcsnak a látványtréningje. Este a Pont kareoke-versenyének győztese, Nagy Anita adott koncertet, majd következett a sztárvendég Somló Tamás. Az LGT zenészének fellépése nagy sikert aratott, a jól ismert dallamokat együtt énekelte a közönség és az előadó. Meglepetésként egy 150 szeletes születésnapi torta és tűzijáték, majd Rémán János nosztalgiapartija zárta a programok sorát.

Szöveg: Jáger Levente
Kép: Szőri Attila

{phocagallery view=category|categoryid=499|limitstart=0|limitcount=0}