A pontyhorgászok Haldorádója Kiskunhalason van (galéria)
Gazdaság

A pontyhorgászok Haldorádója Kiskunhalason van (galéria)

Immáron 14. alkalommal rendezi meg a Haldorádó Team a Pontyhorgász Napokat Kiskunhalason. Ez az a rendezvény, amelyre közel négyezren érkeznek évről évre az ország minden részéből, sőt határon túlról is. Döme Gábor, a szervező Haldorádóreklám- és marketingigazgatója azt mondja, ez egy jó városmarketing, miközben az ideérkező horgászok megismerkednek az újdonságokkal. 

Nálunk már tavaszodik. Ez a szlogenje a 14. Haldorádó Pontyhorgász Napoknak, amely péntektől egészen vasárnapig tart. A szervező vállalkozás évről évről több ezer embert csábít városunkba. A rendezvény nagy népszerűségnek örvend a pecások körében. Nem véletlen, hogy az első percektől kezdve rengeteg látogató van a Széchenyi utcai áruházban, rendezvénysátorban. 

Döme Gábor, a Haldorádó reklám- és marketingigazgatója büszke arra, hogy a program egyben kiváló városmarketing is. - Szinte már egy hívószó a Haldorádó név. Olyan előadások vannak, amelyekre szívesen jönnek az ország egész területéről, sőt külföldről is. Ráadásul olyan újdonságokat, technikai érdekességeket is megmutatunk, amelyekkel eddig még nem találkoztak a horgászok. Büszke vagyok arra, hogy olyan látogatókat tudunk Kiskunhalasra hozni, akik egyébként nem jönnének ide. Ez szerintem nagyon jó városmarketing. Van, aki nemcsak egy napra jön, hanem elhozza a családját is, aki megnézi a várost, megismerkedik Kiskunhalassal- fogalmazott a világbajnok sporthorgász.