A vendégek elégedettsége a legfontosabb
Gazdaság

A vendégek elégedettsége a legfontosabb

Másfél évvel ezelőtt nyitott a Vincze Vendégház új szárnya, az ott szállást kapó vendégek elégedettségét jól mutatja, hogy már két minősítést is szerzett. A Kiváló és a Szenzációs szálláshely címet tényleg csak a legjobbak és legigényesebbek kapják. A titok pedig nemcsak a kiváló felszereltségben, komfortban keresendő, hanem abban is, hogy a házigazdák, Vincze István és felesége, Andrea személyes kapcsolatot ápol azokkal, akik a vendégházat látogatják.

Igény van a városban minőségi szálláshelyre. Erre a megállapításra jutott a Vincze-család másfél évvel ezelőtt. Akkor már évek óta működtettek egy kisebb vendégházat, egy apartmanlakással, amelyben öt főt tudtak kényelmesen elhelyezni. Ettől többet akartak. -  Mivel úgy érzékeltük, hogy van rá igény, a családdal megbeszéltük és belevágtunk a fejlesztésbe. Sikerült megvásárolnunk a mellettük lévő ingatlant, a Fazekas Mihály utcában, önerős beruházással egy év alatt sikerült megvalósítani az elképzelésünket. 2017. május elsején nyitottunk. Most már összesen 17 főnek tudnak kényelmes, kulturált elhelyezést biztosítani, minden szoba klimatizált, külön fürdőszobás, televíziókészülékkel, hűtőszekrénnyel, internetes eléréssel ellátott. Fontosnak tartottuk, hogy minőségi ágynemű, bútor, ágybetét legyen a szobákban.  Négy autó részére van zárt parkoló is az udvarban- mesélte a vendégházban Vincze István.

 Megtudtam, hogy vannak visszatérő vendégeik. Azt látják, hogy aki egyszer megfordul náluk, kipróbálta a helyet, azok próbálnak bizonyos időszakonként visszajárni. Néhány vendégük külföldön dolgozik, amikor hazajönnek családlátogatásra, szabadságra kiskunhalasi célponttal, őket választják. Közelben van a Hirling József Lovaspark, amely egyre több nívós versenyt rendez, ezekben az időszakokban náluk szállásolják el a vendégeiket. Kicsit féltek a hétköznapoktól, érdekes módon ezek az időpontok is egyre népszerűbbek. Vannak olyan  ideérkezők, akik dolgozni jönnek ide, orvoslátogatók, szaktanácsadók, akik egy-két napot töltenek el a városban vagy a  környéken, megszállnak itt és mennek tovább a dolgukra. Fontos a marketing, a kapcsolatrendszer kialakítása. Van egy facebook oldaluk,  a Vincze Vendégház Kiskunhalas. Partnerük a szallas.hu, velük korrekt a kapcsolat, rajtuk keresztül is elég sok foglalás érkezik.

Vincze István és felesége, Andrea is azt vallja, a legfontosabb a vendégek elégedettsége, amelyről számtalan visszajelzésük és elismerésük van már. – Az első Kiváló szálláshely minősítést még a régi apartmanunk kapta meg.  Amióta működik az új szárny, ennek ugye másfél éve két elismerést is kaptunk a szallas.hu-tól, kiváló és szenzációs szálláshely lettünk. A minősítést úgy lehet megszerezni, hogy akik az internetes oldalon keresztül foglalnak, azok személyes tapasztalatuk alapján értékelik az adott helyet. Nagyon jók a visszajelzések, ezért is kaptuk meg ezt a két minősítést – tudtuk meg. Persze egy jó házigazda nem csak figyelmes és segítőkész, hanem képezi is magát. Vincze István elvégzett egy szaktanfolyamot is, hogy jobban átlássa ezt a területet.  Persze a legfontosabb, a személyes kapcsolat. – Én fogadom a vendéget, én adom át a szobát, megkérdezem a véleményeket, távozáskor is kikísérem  őket.  Nagyon sok olyan visszajáró vendégünk van, akivel baráti a viszonyunk. Talán ennek köszönhető az is, hogy már szájról szájra is terjed a vendégház jó híre, nemcsak az interneten keresztül. Mi a legjobbak akarunk lenni a szálláshelyek között Kiskunhalason  – árulta el Vincze István.
Vincze Vendégház, Kiskunhalas, Bajza utca 10.

(X)

Vincze István és a szallas.hu elismerései