Csütörtök reggel nyit a halasi Jysk (galéria)
Gazdaság

Csütörtök reggel nyit a halasi Jysk (galéria)

Csütörtök reggeltől várja a vásárlókat a kiskunhalasi Jysk Áruház, amely az országban a 82. a sorban. A több mint ezer négyzetméteres eladótérrel rendelkező üzletnek hat kiskunhalasi dolgozója van,  ha szükséges, akkor a jövőben bővítik a létszámot. Szerdán délelőtt Fülöp Róbert polgármester és Szimeiszter Sándor Country Manager vágta át a szalagot.

Kiskunhalas is csatlakozott azokhoz a településekhez, ahol Jysk Áruház van. Városunkban nyílt az ország 82. ilyen üzlete. A beruházás az elmúlt hónapokban zajlott a Déli Városkapunál, a munkálatokkal nemrégiben készültek el. Szerdán délelőtt volt az áruház ünnepélyes avatója, amelyet megtisztelte jelenlétével Fülöp Róbert polgármester és Szimeiszter Sándor Country Manager és Horváth Sándor Retail Manager is.

A szalag átvágása után a városvezetőt körbekalauzolták a több mint ezer négyzetméteres előtérben. - Kiskunhalason régóta szeretett volna már a Jysk üzletet nyitni. Az áruház a legújabb, 3.0 koncepció alapján épült, ez az jelenti, hogy a legújabb arculati elemeket, kialakítást mutatja a vásárlóink számára. Jelenleg hat kiskunhalasi munkatárssal indulunk, ha szükség van rá, akkor természetesen bővíteni fogunk - fogalmazott Szimeiszter Sándor.  Fülöp Róbert szerint gazdasági erőt jelent egy település számára egy-egy ilyen beruházás. További részletek a 19 órakor kezdődő híradóban.