Elkezdődött a Haldorádó Pontyhorgász Napok (galéria)
Gazdaság

Elkezdődött a Haldorádó Pontyhorgász Napok (galéria)

Garantált a csúcsforgalom péntektől vasárnapig a Széchenyi utca környékén, a Haldorádónál. A XIII. Haldorádó Pontyhorgász Napok iránt nemcsak határainkon belülről, hanem az egész Kárpát-medencéből érkeznek érdeklődök. Döme Gábor, a rendezvény kitalálója azt mondja, a legújabb termékek bemutatása mellett a hangsúly a beszélgetéseken, barátkozásokon van. Már az első napon is élénk volt az érdeklődés a program iránt.

2008-ban indult útjára a Haldorádó márka sikertörténete, ami akkor mindössze 4, míg mára több mint 800 különböző termékben testesül meg. A Haldorádó Pontyhorgász Napok pedig egyre nagyobb érdeklődést kapott február első hétvégéjén. Idén már a 13. alkalomnál jár a rendezvény, amelyre ezrek érkeznek, akár több száz kilométeres távolságról is. A program városmarketingnek sem utolsó, mert sokan eljönnek Kiskunhalasra, van, aki mind a három napot itt tölti.

A horgászok haldorádója pénteken délelőtt kezdődött, és már az első előadás előtt rengeteg nézelődőt, vásárlót vonzott. -  Minden elfogultságtól mentesen állítható az is, hogy ez az esemény meghatározó szerepet vívott ki magának a horgászkiállítások, nyílt napok között, s mára hazánk egyik legkedveltebb, legdinamikusabban fejlődő horgászorientált rendezvényévé vált, így tökéletesen testhezálló mindenkinek, akit érdekelnek a pontyozással kapcsolatos legfrissebb újdonságok, vagy csak egyszerűen szeretne kimozdulni a szürke téli hétköznapokból és horgászok között lenni- fogalmazott Döme Gábor válogatott sporthorgász. A Haldorádó Pontyhorgász Napok vasárnapig tartanak, minden nap előadások színesítik a programot. (Részletek a péntek esti híradóban.)