Elmarad a Kiskunhalasi Burgonya Napok rendezvény
Gazdaság

Elmarad a Kiskunhalasi Burgonya Napok rendezvény

Közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz Szabó Lajos, a Bács Gazda-Coop Kft. ügyvezető igazgatója. A közleményében arról tájékoztat, hogy a 2020. október 02-03-ra meghirdetett VII. Kiskunhalasi Burgonya Napok nem kerülnek megrendezésre. Az ügyvezető kitér a szakma friss információinak beszerzési lehetőségeire is. A közleményt teljes egészében az alábbiakban találják olvasóink.

Tisztelt Média Képviselők!

Az év egyik legnehezebb döntését kellett meghoznunk a mai napon. Figyelembe véve a járvány helyzet alakulását hazánkban és a partner országokban, a 2020. október 02-03-ra meghirdetett VII. Kiskunhalasi Burgonya Napok nem kerülnek megrendezésre.

A beutazási korlátozások és ön korlátozások miatt kérdésessé vált a rendezvény nemzetközisége és ezáltal hatékonysága. Bízunk benne, hogy 2021. október 01-02-án akadálytalanul a szokott színvonalon tudjuk megtartani a rendezvényt.

Annak érdekében, hogy ebben az évben sem maradjanak friss információ nélkül kedves vásárlóink, partnereink, 2020. 11. 05-06-án kiscsoportos Nyílt Napokat tartunk Kiskunhalason, Tinódi utca 19 szám alatti telephelyünkön.  

A két nap alatt lehetőség lesz megismerni az érdekeltségi körünkbe tartozó fajták ez évi terméseredményeit és tájékoztatást tudunk adni a 20-21. évi szezonfajta választékáról és árairól. A részletes programot hamarosan küldjük telefonos érdeklődés esetén Bíró András kereskedelmi igazgató folyamatosan rendelkezésre áll.

Megértésüket köszönjük.

Tisztelettel:

Szabó Lajos,
ügyvezető igazgató