KB Autoteam Kft: Félszáz új Fiat Panda Van a Pizza Forte Kft.-nak (galéria)
Gazdaság

KB Autoteam Kft: Félszáz új Fiat Panda Van a Pizza Forte Kft.-nak (galéria)

KB Autoteam Kft: Félszáz új Fiat Panda Van a Pizza Forte Kft.-nak
A Kiskunhalasi Fiat Márkakereskedés, a KB Autoteam Kft. egy időtálló partneri kapcsolatának, a Pizza Forte-Kft -nak köszönhetően valósította meg története eddigi egyidejű, legnagyobb vásárlási ügyletét. Kiemelkedő darabszámú, majd félszáz Fiat Panda Van-t adott át, kivételes ügyfelének az autókereskedés, az elmúlt napokban. A szimbolikus átadásra Budapesten, a Nemzeti Lovarda parkjában került sor.

A Mikulás szerepét ezúttal a KB Autoteam Kft. munkatársai játszották december 5-én, amikor Budapesten, a Nemzeti Lovarda előtti parkban a 42 darab Fiat Panda Van egyike került átadásra. A kereskedés ügyvezetője Juhász Tibor rázott kezet az üzletre a Pizza Forte Kft tulajdonos vezetőjével, Bencze Viktorral (címképen).

Az átadáson jelen volt továbbá a flottát kezelő CE Rent Zrt. képviseletében Madár Nóra, Rémi Gábor, az FCA CEE Kft (importőr) magyarországi vezetője és a finanszírozó, az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. képviseletében Szeredás Bence.

Különleges alkalom volt ez, mert ilyen mennyiségben, egyszerre még nem értékesített autót a kiskunhalasi Fiat Márkakereskedés. Az elmúlt hét évben közel 80 darab gépjármű került átadásra a budapesti székhelyű Pizza Forte Kft-nek. A benzinmotorral szerelt Fiat Panda Van-ek Budapesten, Győrben, Debrecenben és még egy-két nagyvárosban szolgálják ki a cég ügyfeleit, kiváltva a régebbi járműparkot.

A Fiat Panda Van modell melletti döntésben szerepet játszott többek között a kedvező üzemben tartási költsége. A KB Autoteam Kft. ezzel a volumennel és az évközi eladásokkal mind személy, mind haszongépjármű értékesítés tekintetében rekord évet zárhat, amely mellett a szervizszolgáltatásban és a karosszériajavító műhely vonatkozásában is jelentős ügyfélbővítési előrelépés történt. A cég vezetése bizakodó a jövő év tekintetében és továbbra is várja ügyfeleit telephelyein. (X)