Már Kiskunhalason is elérhetőek az OTP Ingatlanpont szolgáltatásai
Gazdaság

Már Kiskunhalason is elérhetőek az OTP Ingatlanpont szolgáltatásai

Új stratégiai partner irodával bővül az OTP csoport dinamikusan növekvő ingatlanközvetítő hálózata. Az ország újabb pontján, Kiskunhalason várja ügyfeleit az OTP Ingatlanpont, a Táncsics Mihály utca 2-ben - legyen szó akár ingatlan vásárlásáról, értékesítéséről vagy finanszírozásról.

A kiskunhalasi irodanyitás mondhatni hiánypótló volt, melynek köszönhetően már Bács-Kiskun megye határhoz közeli településeiről is könnyebben elérhetővé válnak az OTP Csoport ingatlanközvetítéshez kapcsolódó szolgáltatásai. Az OTP Ingatlanpont több mint 60 irodából álló országos hálózatának tagjaként ingatlankínálatukban számos egyedi, máshol nem elérhető ingatlan is megtalálható. 

Kapronczai Attila senior értékesítő, Varju Emese irodavezető, Szilaj Zoltán tulajdonos, Kiss-Szilágyi Judit országos értékesítési vezető, Piros Szilvia régióvezető, Horváth Jenő Csaba értékesítő

A kiskunhalasi iroda 2019. március 20-i ünnepélyes megnyitását követően teljeskörű ingatlan ügyintézéssel áll az ügyfelek rendelkezésére hat értékesítő munkatársa révén, akiken keresztül országosan több mint tízezres nagyságrendű ingatlanállomány hozzáférhető. - A hálózaton belüli együttműködésnek köszönhetően tapasztalatom szerint, minden kereső ügyfél számára megfelelő ingatlant találunk- mondta el Szilaj Zoltán, a kiskunhalasi OTP Ingatlanpont iroda tulajdonosa, az OTP Ingatlanpont Stratégiai Partnere.

Szilaj Zoltán

- Az OTP Ingatlanpont 2011-es indulása óta munkatársaimmal folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleinket minőségi szolgáltatással, a lehető legegyszerűbben segítsük hozzá a kívánt adás-vételhez. Soltvadkerti irodám mellett a kiskunhalasi már a második OTP Ingatlanpont iroda, amit üzemeltetek, így a határ menti településektől egészen Kalocsa vonzáskörzetéig elérhetőek szolgáltatásaink. Összesen 15 kollégámmal, az eddigi tapasztalatainkra alapozva az ingatlanvételt és eladást a kereséstől a birtokbaadás pillanatáig zökkenőmentes folyamattá tehetjük ügyfeleink számára.- tette hozzá Szilaj Zoltán.

Az OTP Ingatlanpont a hazai ingatlanhálózatok között elsőként már teljesen digitalizált ügyintézéssel áll ügyfelei rendelkezésére, melynek köszönhetően az ingatlan adásvétel egyszerű, átlátható, gyors és kényelmes folyamattá válik.

(X)

Varju Emese és Szilaj Zoltán