Projektötleteket várnak a vállalkozóktól
Gazdaság

Projektötleteket várnak a vállalkozóktól

Bár még gőzerővel zajlik a 2014-2020-as Európai Uniós pénzügyi időszak projektjeinek megvalósítása, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat a Bács-Kiskun Megyei Iparkamarával közösen megkezdte a 2021-2027-es időszak tervezéséhez szükséges tényleges projektgyűjtést. Ehhez várnak ötleteket a vállalkozóktól.

Az új Bács-Kiskun Megyei Területfejlesztési Koncepció (BÁCS-KISKUN 2030) elkészítéséhez és a térség vállalkozásainak igényfelméréséhez, továbbá a következő EU támogatási időszak pályázataihoz kapcsolódó felhívások tervezéséhez elengedhetetlenül szükséges a megye területén tevékenykedő, székhellyel, vagy telephellyel rendelkező vállalkozások fejlesztési igényeinek ismerete.

Bízunk abban, hogy a jelen igénygyűjtés alapján egy, a piaci igényekre az eddiginél is jobban válaszoló gazdaságfejlesztési operatív program megvalósítása kezdődhet meg.

Ehhez első lépésként kérjük Önt, segítse munkánkat azzal, hogy megküldi a cégére vonatkozó középtávú, priorizált fejlesztési elképzeléseit az alábbi linken található kérdőív segítségével.

Határidő: 2020. október 14. 10:00 óráig.

A projektgyűjtő adatlap linkje itt elérhető:

https://forms.gle/nFdnjA7BTCXu8vkb7

Kérjük, hogy az adatgyűjtés során legfeljebb 5 projektötletre vonatkozó kérdőív kitöltését kezdeményezze. Egy projektötletet egy kérdőívben lehet megjelölni, a projektötlet feltöltése után új kérdőívet kell kezdeni a következő projekttel. A kitöltésben szakmai segítséget nyújtanak a Bács-Kiskun Megyei Fejlesztési Ügynökség NKft munkatársai az alábbiak szerint:

Bácsalmási járás - Bíró Zsuzsanna 30/786-8740

Jánoshalmai járás - Boros Kinga 30/ 955-7433

Kiskunhalasi járás - Almási Anita 30/431-1488