(►) Az arcomba nézz!
Közélet

(►) Az arcomba nézz!

Ez a címe Bácsalmási Gabriella legújabb dalszerzeményének, melyet a pedagógus a kiskunhalasi Ékes Kapu Református Otthon lakóinak írt. A dalhoz videoklip készül, melynek forgatása a napokban zajlott a Végh-kúriánál lévő Pajtaszínpad épületében. A szereplők és a közreműködők láthatóan nagyon élvezték a közös éneklést.

Néhány éve Müller Péter Sziámi felhívására adtak elő egy, a saját életüket feldolgozó dalt az Ékes Kapu Református Otthon lakói. Néhány napja egy újabb dalhoz készült videó, a lakók és pedagógusaik közreműködésével. A felvételeket a Halas Televízió stábja készítette, a produkció alapjául szolgáló dalt Bácsalmási Gabriella írta.

- Nagyon csodás élmény volt, amikor pár éve a lakókkal előadtuk a Szeretni még című dal sajátos verzióját. Csak pozitív visszajelzést kaptunk, ez pedig arra buzdított, hogy készüljön egy újabb produkció. Ez az első olyan szerzeményem, aminek a zenéjét és a szövegét is én írtam, ezért nagyon közel áll a szívemhez. Sokat készültünk a videó felvételére, minden nap tartottunk reggelente próbákat, jó együtt énekelni a fiatalokkal – avatott be a részletekbe a dal szerzője.

Az egyértelműen érezhető, hogy az otthon lakói nagyon szeretnek közösen énekelni. Mint mondják, ezek az alkalmak mindannyiuk számára nagy örömet jelentenek.

- Minket is boldoggá tesz, ha együtt énekelhetünk, és szerintem Gabinak is nagy öröm ez az egész. Szereti hallani a hangunkat, mi pedig ilyenkor mindig arra törekszünk, hogy a lehető legszebben énekeljük el azt a dalt, amit ő írt nekünk. Gyönyörű ez a dal, szeretem énekelni minden alkalommal – mesélte Német Attila az Ékes Kapu Otthon lakója.