(►) ,,Az tudja, meddig jutottunk, aki látta, honnan indultunk el!”
Közélet

(►) ,,Az tudja, meddig jutottunk, aki látta, honnan indultunk el!”

Pénteken este megkezdődött a 2019-2020-as tanév szalagavató szezonja Kiskunhalason. Elsőként a Vári Szabó István Szakképző Iskola végzősei ünnepeltek. Humoros táncok és megható pillanatok jellemezték a műsort.

A szalagavatót a Kossuth utcai Dékáni Sportcsarnokban rendezték. Pontban 18 órakor indult a műsor. A hat végzős osztály megérkezését követően Kun Miriam Ivett KK/13/1 osztályos tanuló a végzősök nevében osztotta meg gondolatait a jelenlévőkkel.

Ezután Szabó Edina igazgatónő lépett a mikrofonhoz, hogy útravaló gondolatokkal lássa el a végzős diákokat.

A legkimagaslóbb teljesítményt nyújtó diákok most is az iskolavezetőtől kapták meg a szalagot. Berger Zsolt Balázs, Vancsik Bence, Faddi Dániel, Dózsa Benedek Róbert, Mihalik Máté, Tóth Laura, Tóth Zsanett, Sajdik Zsófia, Huczek Nóra és Magyar Melinda Szabó Edina igazgatónőtől kapta meg a szalagot.

A többi végzős diák az osztályfőnökök jóvoltából kapta meg az érettséget szimbolizáló szalagot. Az ünnepélyes pillanatok után a könnyed szórakozásé volt a főszerep.

Humoros tánckoreográfiák jöttek szépen, sorban, a közönség pedig hosszas tapssal jutalmazta az összes produkciót.

Az osztálytáncok könnyedsége után az est talán leginkább várt momentuma következett. Ezúttal is a bécsi keringő zárta a műsort.

A helyszínen készült felvételeket a Halas TV Pont magazinjában láthatják majd az érdeklődők.

fotók: Anda Péter
videó: Csóti Gábor