(►) Jótékonysági bál Márióval
Közélet

(►) Jótékonysági bál Márióval

Népzene, néptánc és latin dallamok is vártak azokra, akik ott voltak a Benjámin Lakóotthon javára rendezett idei jótékonysági bálon. A szervezők évről-évre igyekeznek valami újdonsággal előrukkolni. Sztárvendégnek ezúttal Márió, a harmonikás érkezett Kiskunhalasra.

Mint Ekéné Misándi Klára főszervező megnyitójában elhangzott, ahhoz, hogy az intézmény a megszokott színvonalon működhessen és a bálak is sikeresek legyenek, szükség van az állandó támogatók segítségére. Vannak olyan halasiak, akik évek óta aktív támogatói a Benjámin Lakóotthonnak, nekik is köszönetet mondtak az este során. A jelenlévőkkel Édes Árpád református lelkész is megosztotta ünnepi gondolatait.

Produkciókból nem volt hiány a bálon. A Halas Táncegyüttes tagjai nyitották meg a fellépők sorát, majd a Rumba Gitana együttes zenélt a jelenlévőknek.

Egy bál nem igazi bál sztárfellépő nélkül. Idén a szervezők Máriót, a népszerű harmonikást hívták el a halasi rajongóknak. Az előadó szerint fontos a jótékonykodás, így ő is örömmel tesz eleget az ilyen jellegű felkéréseknek.

A jótékonysági bál bevételét mindig valamilyen előre meghatározott célra fordítják. Most a mindennapi élethez szükséges eszközöket szeretnének vásárolni a közeljövőben.

Fotók: Pál László

Hozzászólás (0)