(►) Városi gyermeknap a Lovasbázison
Közélet

(►) Városi gyermeknap a Lovasbázison

Május utolsó vasárnapján szóljon Kiskunhalason is minden a gyerekekről, a gyerekeknek! Ehhez egész napos szórakoztató programokat és egy kiváló kalandtúra helyszínt kínálunk.

2018. május 27-én, tehát a hónap utolsó vasárnapján sok szeretettel várjuk a családok apraját- nagyját a Hirling József Lovasparkba. A főbejárat a Fazekas Mihály utcáról közelíthető meg, itt már azonnal információhoz, térképhez és részletes programhoz juthatnak az érdeklődők.

A színpadi műsorok 10 órától kezdődnek, ahol fellép többek között a Grand Up, a Stúdió 2000, a Kis Szilaj Citerazenekar, a Kiskun- és a Halas Táncegyüttes gyermek csoportja. Bemutatókat láthatunk huszároktól, kutyás rendőröktől, de például a kora délutáni táncos zumba produkcióba is bekapcsolódhat bárki.

A kalandtúra állomások is délelőtt 10-kor nyitják kapuikat a vállalkozó szellemű gyerekek előtt. A Hirling József Lovaspark területén 12 állomás várja a kicsiket, különböző játékos feladatokkal, melyek bejárásával az egész park felfedezhető.

A Gyermeknap kalandtúra állomásai:
Halasi Box Club
Népi játszótér
Halasi Napsólyom Íjász Egyesület
Darts klub
Huszár tábor
Kiskun Táncegyüttes
Koliken Kft.
Agrár Géptörténeti Egyesület
Postagalamb Egyesület
Waldorf Iskola
Rendőrség
Tűzoltóság

Az a gyermek, aki a 12 állomásból legalább 10-nél megjelenik, és részt vesz a játékos feladatokban, az igazoló pecsétek bemutatásával a Halasmédia sátránál ajándékot kap. Érdemes lesz tehát minél több helyet felkeresni, minél több programban részt venni.

A Városi Gyermeknapot 15:30-tól a Lyra együttes gyermekkoncertje, majd 16:30-tól a Csillag Musical Társulat Disney műsora zárja.

Szeretettel várjuk a családokat május 27-én vasárnap a Hirling József Lovasparkba.