A bölcsődébe a Mikulás és a Krampusz is vitt ajándékot (galéria)
Közélet

A bölcsődébe a Mikulás és a Krampusz is vitt ajándékot (galéria)

A Városi Bölcsődébe is ellátogatott pénteken délelőtt a Mikulás, aki nem egyedül érkezett az intézménybe. A Krampusz elhozta a Halasi Box Club ajándékait a gyermekeknek, a nagyszakállú pedig csomagokat adott a lurkóknak. A  kislányok és kisfiúk énekeltek is a vendégeknek.

- Idén is úgy döntött a Halasi Box Club, hogy megajándékozza a gyermekeket. Ezúttal a Városi Bölcsődáre esett a választásunk. Játékokat hoztam és minden picúr kap egy saját sütésű mézeskalácsot is- mondta Varsányi Vera, a HBC elnöke, aki Krampusznak öltözött. A Mikulást és a Krampuszt Márton-Miskei Beáta intézményvezető fogadta, majd a vendégek elátogattak minden csoportba. A gyerkőcök már izgatottan várták Télapót, akinek már az ablakból is integettek.

A bölcsisek énekeltek is a vendégeknek, akiktől ajándékokat vehettek át. Többen félve méregették a nagyszakállút, aki aztán néhány kedves szóval levette lábukról a kislányokat és kisfiúkat. Minden gyermek bizonygatta, hogy ő bizony jól viselkedett. Az is elárulták, hogy este kikészítik a csizmáikat, cipőiket az ablakokba.