A halasi mentőknek sütöttek a váris diákok (galéria)
Közélet

A halasi mentőknek sütöttek a váris diákok (galéria)

Ízletes teasütemény és friss kifli készült a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskolájában. A finomságokat aztán a kiskunhalasi mentőállomás dolgozói kapták meg Szabó Edina igazgatónőtől és az intézmény két diákjától. Nem ez az első alkalom, hogy a szakoktatók és a tanulók közösen jótékonykodnak.

Lucskai Emese és Bognárné Varjú Mónika szakoktató vezetésével ismét kitettek magukért a KSZC Vári Szabó István Szakképző Iskolájának diákjai. Korábban a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház és a mobil járványkórház orvosait, ápolóit lepték meg finomságokkal, ezúttal viszont a helyi mentőállomás dolgozóiért sürögtek, forogtak a tankonyhában. A tanulók ezúttal is nagy kedvvel sütöttek és aztán a csomagolásban is részt vettek. 

Friss kifli és teasütemény készült, amelyet aztán Szabó Edina igazgatónő és két diák adott át a szolgálatban lévő mentőknek. - Úgy gondoltuk, hogy meglepetés szerzünk azoknak, akik éjjel-nappal ott vannak a frontvonalban. Tudjuk, hogy rájuk is mindig számíthatunk, ez  a legkevesebb, amit értük tehetünk -fogalmazott az intézményvezető. További részletek a 19 órakor kezdődő híradóban.