Advent harmadik vasárnapján (galéria)
Közélet

Advent harmadik vasárnapján (galéria)

Az evangélikus gyülekezet ünnepi műsora után Honti Irén lelkipásztor gyújtotta meg a harmadik gyertyát a főtéri adventi koszorún vasárnap délután. A folytatásban a színpadé volt a főszerep, ahol a 30. születésnapját ünneplő Merkbau  Kft. jóvoltából a Halas Jazz Band és a Voice Drops koncertezett.

Advent harmadik vasárnapjához érkeztünk tegnap. Ezúttal a helyi evangélista gyülekezett énekekkel, szavalatokkal varázsolt karácsonyváró hangulatot a szép számú érdeklődőnek. - Amikor Jézus eljött ebbe a világba, akkor nem ítéletet hozott, hanem kegyelmet és szeretetet, Isten szeretetét hozta el hozzánk. Azt a kegyelmet, amelyben benne van az, hogy ember elfogadlak, elfogadom a személyedet, szeretlek téged, fontos vagy nekem, kellesz- fogalmazott prédikációjában Honti Irén lelkipásztor. A műsor után ő gyújtotta meg a harmadik gyertyát az adventi koszorún. 

Ezen a délutánon, kora estén is benépesült a színpad. A 30. születésnapját ünneplő Merkbau Kft. zsíroskenyérrel, forralt borral készült, Torma Szabolcs marketing- és PR vezető elmondta, hogy eredményes évet zárt a cég, amely több szakmai elismerést is kapott az elmúlt hónapokban. A születésnapi rendezvénysorozat első állomásaként a Halas Jazz Band adott koncertet, majd a Voice Drops akapella együttessel volt közös produkciója a halasi zenekarnak. A program zárásaként az énekesek adtak egy emlékezetes, színvonalas műsort. Részletek a 19 órakor kezdődő híradóban.