Átvette az év polgármestere díjat  Fülöp Róbert
Közélet

Átvette az év polgármestere díjat Fülöp Róbert

Ma délelőtt a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés Kiskunfélegyházán tartott ünnepi közgyűlésén Fülöp Róbert, Kiskunhalas város polgármestere az Év Polgármestere Bács-Kiskun Megyében Díjat átvette Rideg Lászlótól a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnökétől.  A díjazásra korábban Skribanek Zoltán, a közgyűlés tagja és a megyei Fidesz frakció vezetője tett javaslatot.  

Szombaton délelőtt 10-kor került sor Kiskunfélegyházán, a polgármesteri hivatal dísztermében megyei díjak átadására. Mások megyei elismerése mellett Fülöp Róbert, Kiskunhalas polgármestere is érintett volt a június 28-án meghozott döntés értelmében. A halasi polgármester az Év Polgármestere Bács-Kiskun Megyében Díjat kapta meg, amit Rideg László elnöktől vett át az ünnepségen.

A elismert megyei személyek csoportképe a félegyházi városháza aulájában

Fülöp Róbert, Kiskunhalas polgármesterének elismerését Skirbanek Zoltán terjesztette a megyei testület elé egy korábbi, Hartán tartott kihelyezett közgyűlésen, amelyről hírportálunk is beszámolt június végén. Kattintson ide a június 28-i hírhez!

Dr. Skribanek Zoltán, a felterjesztő gratulál Fülöp Róbert elismeréséhez

A felterjesztés indokaként többek között elhangzott, hogy Halason korszakos fejlődést hozott az elmúlt önkormányzati ciklus.  A jövőbeni kilátások pedig azt mutatják, hogy ez a fejlődés tovább gazdagodik, erősödik. Ennek a közös munkának az élén áll összefogóként és vezetőként Fülöp Róbert polgármester.

Képek: Szilágyi Pál Ferenc