Csendháborítás, szemetelés: szigorúbb büntetés lesz
Közélet

Csendháborítás, szemetelés: szigorúbb büntetés lesz

Keményebb szankciókra és szigorúbb számonkérésre számíthatnak a jövőben a szemetelők és azok akik hangosan mulatoznak és ezzel zavarják mások pihenését. Fülöp Róbert polgármester legfrissebb közleményéből kiderül, hogy hamarosan minderrl a képviselő-testület előtt tárgyalnak majd

MInt arról tegnap beszámoltunk, jelentős mennyiségű szemetet borítottak le a zsanai út mellett, az erdő közelében. Ennek kapcsán Fülöp Róbert polgármester szavazást indított arról, hogy szigorítsák-e a büntetések mértékét. - Az oldalamon tegnap indított szavazás véget ért. Köszönöm, hogy egy nap alatt nyolcszázan szavaztak. A végeredmény egyértelmű: 95 százalék további szigorításokat szeretne. Ezen azt gondolom nincs is mit tovább ragozni, holnap megkezdjük a szükséges szigorítások előkészítését kollégáimmal és bízom benne, hogy ezt a lehető leghamarabb a képviselő-testület elé terjeszthetem- foglmazott bejegyzésében a városvezető.

A legfrissebb közleményben kitért a hétvégenként, főként az Alsóvárosban tapasztalható hangos mulatózásra is - Alpolgármestereim és kollégáim egyeztetést folytattak a mai napon a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársaival az Alsóvárosban jelentkező, túlzottan hangosra sikeredő mulatozások miatt. A megbeszélés eredményéről a holnapi napon részletesen tájékoztatom őnöket. Elöljáróban annyit, hogy rossz idők jönnek azokra, akik a hangerő gombbal nem tudnak megfelelően bánni- közölte Fülöp Róbert.