Dr. Ördögh Csaba a kórház új orvosigazgatója
Közélet

Dr. Ördögh Csaba a kórház új orvosigazgatója

Fiatal, ambíciózus szakembert kért fel kórházi orvosigazgatónak dr. Szepesvári Szabolcs. A főigazgató dr. Ördögh Csabának szavazott bizalmat, a menedzsment új tagja az év első napján látott munkához. Komoly célokkal vágott neki a feladatnak a három szakvizsgával rendelkező orvos. 

Dr. Lengyel János több mint egy évtizeden látta el a halasi Semmelweis kórházban az orvosigazgatói teendőket. Munkáját közmegelégedésre végezte, ám az múlt év végén jelezte, nyugállományba vonul, a jövőben csak orvosként ténykedik majd a betegekért. Dr. Szepesvári Szabolcs megtalálta az utódját, a főigazgató azt mondta, mindenképpen a manuális szakmai területről szeretett volna felkérni valakit a feladatra. Végül dr. Ördögh Csabának szavazott bizalmat, aki már munkába is állt ezen a területen.

Az új orvosigazgató 2005-ben végzett az orvosi egyetemen, majd rezidensként került Kiskunhalasra. Három éven át vonulós mentőorvosként is ténykedett. Az idők folyamán szakvizsgát szerzett baleseti sebészetből, ortopédiából és kézsebészetből is. - A legfontosabb célom az, hogy megoldjam az orvosutánpótlás kérdését. Sok kolléga érte már el a nyugdíjaskort, illetve ennek közelében vannak- fogalmazott érdeklődésünkre dr. Ördögh Csaba, aki már elkezdett ismerkedni új feladatával. (Részletek a kedd esti híradóban és a szerdai Halasi Tükörben.)