Felszedik a keramitot a Szabadkain
Közélet

Felszedik a keramitot a Szabadkain

Halas egy újabb pontján kezdődött útjavítás – az Ady Endre és a Szent Imre utcák után. A Szabadkai utcán a napokban nekiláttak a keramit felszedésének – elsőként a COOP bolt előtt. Egyelőre félpályán zárták le az utca egy részét.

A közlekedőknek mostantól egy időre célszerű kerülni, hiszen a Szabadkai utca keramitos szakaszán – a Szent Háromság tértől a Batthyány utcáig - megkezdődtek az útjavítási munkálatok. A Rexterra Építőipari Fővállalkozó és Környezetvédelmi Szolgáltató Kft. végzi a kivitelezést.

A cég tájékoztatása szerint most első körben félpályán a keramit burkolat kézi bontásának idejére zárják le az utcát. Ezt követően az ágyazat kialakítása és az új aszfalt burkolat építésének idején teljes szélességében lezárják majd az utat. Ez a lezárás előreláthatólag augusztus 30-ig tart majd.

A Szabadkai utca keramitos része mostanra már igen rossz állapotba került, szinte lépésben tudtak csak haladni a járművek a nagy hepehupák miatt, a kerékpárosok, gyalogosok pedig a csúszóssága miatt nem szerették ezt a felületet.