Felújítják az Átlós úti vasúti átjárót
Közélet

Felújítják az Átlós úti vasúti átjárót

Jó hír az arra közlekedőknek, napokon belül megkezdik az Átlós úti vasúti átjáró karbantartását. Aki mostanában áthaladt ezen a szakaszon tapasztalhatta, hogy milyen rossz állapotba került az átjáró. A MÁV Zrt. megbízásából egy vállalkozás végzi majd az útátjárónál a munkálatokat.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint a karbantartás szeptember 23-án, hétfőn reggel 7 órakor kezdődik és várhatóan 25-én 16 óráig tart. A munkálatok félpályás szélességű útzárral járnak. A közlekedők türelmét és megértését kérik.

A vasúton utazóknak is célszerű előre megnézni a menetrendet. Szeptember 23-án például a Jánoshalma-Kunfehértó állomások között végzett pálya karbantartási munkák miatt a Bátaszék-Baja-Kiskunhalas vasútvonalon a 7808, 7893 és 7801 számú InterRégió vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Jánoshalma és kiskunhalas állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. További részletek a vasútállomásokon és a vasúttársaság telefonos. illetve webes elérhetőségein találhatók.