Fergeteges Merkbau évnyitó Grófoval
Közélet

Fergeteges Merkbau évnyitó Grófoval

Ünnepelni gyűltek össze a Merkbau Cégcsoport munkatársai a Horváth István Sportcsarnokban. Megalapítása óta a legsikeresebb pénzügyi esztendőt zárta a tavalyi évben az építőipari tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozó kiskunhalasi cég.

A hangulatot a Kiskunhalasi Fúvószenekar alapozta meg, a legnépszerűbb filmslágerek fogadták a vendégeket. Mint elhangzott, a Merkbau és a zenekar egy hat esztendőre szóló támogatási megállapodást is kötött.

A három tulajdonos ügyvezetővel Torma Szabolcs, a cég marketingvezetője beszélgetett. Knáb János műszaki igazgató a megvalósult és folyamatban lévő fejlesztésekről tartott beszámolót. Balanyi László gazdasági igazgató a legfontosabb számadatokat ismertetette. Elhangzott, hogy minden részleg és ágazat kiemelkedő eredményeket ért el. Merényi Jakab ügyvezető a várható telekvásárlásokról és a bővítésekről osztott meg információkat a munkatársakkal.

A cégnél hagyomány, hogy ezen a rendezvényen ismerik el a legjobb teljesítményt nyújtó személyeket. 25 esztendeje állt munkába az a négy munkatárs, akik most jutalmat vehettek át az ügyvezetőktől.

A vacsorát követően a bajai Bohémek fokozták a hangulatot, felléptek a Halas Táncegyüttes tagjai valamint Kis Grófo, a bulibáró volt az est sztárvendége.

Fotók: Zseni Zsigmond

Még több cikk

Viharos szél várható

Viharos szél várható

Tavasz a télben

Tavasz a télben

Hozzászólás (0)